Livet, killar osv..

Idag har varit en jobbig dag.. drog på möte, bröt ihop, mamma hämta mig, fixa tider för andra möten jag inte tänker gå in på så mycket här. Men som tur har jag världens finaste mamma så hon får mig alltid att må bättre åkte och kollade i affärer för att pigga upp mig, hon köpte en kofta & lite smått och gott åt mig. Bästa mamma.

sen skulle jag svara på

blabla
om kom igen råå: livet, killar, folk i våran äckliga kommun, ööööh sommar! :)


Fick önskat att jag ska skriva lite omom dom ämnena, ska göra mitt bästa för att skriva vad personen vill veta för det är så brett man kan skriva om varje sak men jag ska försöka!

Livet där kan jag just nu inte skriva något vettigt för jag mår väldigt dåligt just nu, blir borta från skolan, mer än vanligt - hehe.. och ska på massa möten osv som ska peppa igång mig igen. Men jag försöker, finns så mycket att kämpa för. Jag ska ta mig i tragen och bli en bättre människa, har gått länge i en trappa som går neråt mer och mer men nu får det vara nog.

Killar ehm.. Är singel som sagt och jag är väldigt petig ändå när det gäller killar - haha tro det eller ej. Men nästa gång jag satsar på ett förhållande till 100 % ska det kännas så rätt det bara kan. Och en kille jag skulle kunna fastna för är en som är väldigt rak på sak, men ändå inte för på - då blir jag pressad och det hatar jag. Men jag måste ändå få veta vad han känner. Jag kräver att bli bekräftad väldigt mycket och jag måste få det bevisat vad killen tycker t.ex att han skriver & säger saker, inte bara när vi är ensamma. Han ska kunna ta mig nära och krama om mig inför sina vänner osv. Jag är rätt krävande tror jag? haha.. Men det viktigaste är att hitta en kille som är snäll mot mig, jag tänker mycket på utseendet osv men att vara snäll & omtänksam är viktigare, det gör även den fulaste människa till den finaste. & något jag tycker är synd är att dagens killar är så jävla tråkiga, tänker mer på vad vänner ska tycka än sig själva. & inte ofta jag får höra av vänner att dom blivit uppvaktade, killar kom igen! Att vinna en tjejs hjärta på bästa sätt är att uppvakta, hur charmigt är inte det på skala ett till tio? svar hundratio! Inte ens vänner till mig som har pojkvänner berättar att dom blir uppvaktade? Aa kanske en gång om året då.. Asså visst, tjejer ska också kunna uppvakta men det ligger lite i våran natur att det är killarnas grej. Och personligen tycker jag själv det skulle vara kul att ha en kille att uppvakta och göra mys för t.ex när han kommer hem, ordna mysig middag osv. & som mia kommenterade på mitt inlägg vid alla hjärtans dag, hur manligt är det inte för den delen?! Rosor är inte dyra, smycken är inte heller speciellt dyrt beroende på vad man letar efter. Nu menar jag inte att man ska lägga ner flera hundra i månaden och uppvakta hela tiden men nån gång ibland, ibland kan man göra mysigare ibland räcker det med tända ljus liksom. Men aja. Jag har min drömprins uppbygd så iaf - Snäll, se bra ut, omtänskam, mysig, impulsiv, gilla planera, kunna överraska - det håller spänningen vid liv!

Folk i våran kommun,
bästa stället att bo på, alla är så äkta och det är harmoni överallt! hehe så var det inte så PPPPPPPPPP... det är nog den falskaste kommunen av alla kan jag tänka mig? Och det är väldigt mycket våld, droger osv häromkring också. Det är nog dock inte värst av alla kommuner kanske men VÄDLIGT mycket har det ökat. Jag ska absolut inte säga vad som är rätt och fel för jag är inte bättre än någon annan, sämre än dom flesta, men jag är bäst på mitt egna lilla sätt ändå? ;) haha.. Men det finns få äkta vänner häromkring. Jag har massa vänner men dom jag litar på och som jag ärligt kan kalla äkta vän när jag tänker efter är nog .. 2, kanske 3. Folk bygger upp sig en falsk personlighet för att klara av att bo här & lär sig att anpassa sig efter vilka vänner man är med, så tror iaf jag. För jag känner nog ingen som är helt äkta som jag aldrig blivit sviken av eller sett igenom på det sättet kan nog säga att det är nog 5 personer som är under 23 år som jag kan säga är äkta i personligheten. Efter den åldren hoppas man ju att folk tagit och växt upp men många som aldrig gör det heller. Jag har sett många vänner jag inte har kontakt med längre bli allt mer falska och falska och egentligen tror jag inte att det handlar om att alla personer här runt är falska & elaka i sig. Jag tror det är att det är en dålig sak detta samhälle spridit och att alla hamnar i den cirkeln tyvärr..

Och sist men inte minst - SOMMAR känner på mig att denna sommar kommer bli den galnaste, bästaste ever. Har massa planerat och jag hoppas jag kommer träffa många av er i Öregrund alla galna kvällar.

Hoppas jag inte fick er att somna och att någon orkade läsa? haha.. Alltid kul när folk skriver och frågar osv så skriva gärna och fråga om det finns annat jag kan svara på eller så! Puss på er, ha en bra dag!


Huhu, några bilder mamma tog för ett tag sen när jag backar upp från gården innan vid drog ut på vägarna och åkte, så fin jag är när jag är koncentrerad.. hahahaah




kom igen råå

Ge förslag på något roligt jag kan skriva om,
något ämne där jag kan tycka till eller något
ni kanske vill veta om mig
? Har noll fantasi
just nu så ge förslag, kom igennnnn!!! ;)

usch..

Cassie sov hos mig igår, underbara vän, kollade film och myste. Idag drog vi till Gimo och åt lunch, jag köpte lite små saker till naglarna. Började må sjukt dåligt, som tur finns Felicia, pratade med henne nyss. Samtalet började med klump i halsen och ont i magen och slutade med skratt. Hon är en stjärna, så sjuk humor! Glad att jag har dig. Tatuera sig i veckan också med vännen min, vi är sjuka! ;)

Lillebror mamma & storebror har jag också pratat med, bäst familj.


-

I will tell your story if you die
I will tell your story and keep you alive
The best I can, I will tell them to the children
If we have some, if we have some

That i’ve always felt the feeling we would die young
Some die young, some die young, some, some die young








min finaste,

Lillebror, du är det finaste jag har. Jag älskar dig!


Min helg

Fredag, söp som en loppa med Felicia, älskar burden så jävla roligt vi har ihop! Satt först hos mig sen drog vi till Östhammar hem till Alle, där var Pelle, Ågren & Pontus. Sen beställde Allepalle en taxi åt oss fölr att åka till Steven. Där hemma var fler grabbar. Skön kväll som satan! Tove hämtade oss i Östhammar sen så åkte vi till Uppsala för att hämta Jossan, sen hem och slagga. Sov 3 timmar.. På lördagen, drog jag till Thuns rätt tidigt med mamma och farmor sen när vi åkte genom alunda hämtade vi upp Sanne. Drog hem till mig, fixa lite, pappa körde oss till Alunda, hämtade upp Cassie. Satt hos Rasmus med han och Simon, haha nån blev en aning för full - inte jag denna gång! Idag drog Cassie och jag till stan, tjocka lite på MAX och kollade i affärer. Sen drog jag hem, åt mat med familjen, mormor, farmor & elin var också över på middag idag. Gott.



































min stora kärlek

Sen jag såg Hipp Hipp Hora första gången har detta varit min hemliga kärlek, ville bara berätta det. Jag är smått besatt faktiskt. Filip Berg! <3











Fredag

Sitter och dunkar musik nu och taggar för i kväll med Felicia, untzzz...
Dansa är kul men jag föredrar å supa!!!


Var by the way på rättegång igår också, var bara vittne, men det var roligt.. haha eller?! Gick bra för min vän iaf så det är jag iaf glad över. Tack&tack för det! Jag gick innan rättegången var klar så trodde hon åkt dit som fan men sen så aa.. Det slutade bra iaf ;) . Shoppade lite gjorde jag också. Byxor & lite smycken - behöver ju verligen mer smycken, eller? haha.. Alltid roligt att köpa nytt så!






Fick rosor & lite gott av världens finaste vän. How cute?!
Inte varje dag man får det heller!
Tack för x gången Felicia! <3


I wasn't born with enough middle fingers

Måste få skriva om en sak jag stör mig som FAN på. Nu kommer ni skratta och tycka jag är töntig som en bryr mig men hahahaha aja. Asså nu att kronprinsessan Victora & Daniel fått barn, det är helt underbart tycker jag. Jag tycker man ska ha drottning, kungar osv. Tycker det är fett synd att 'respekten' för dom försvinner mer och mer. Jag tycker det är fint. Dom har fått barn, så what?! varför ska alla klaga och att det skriva överallt om dom osv, inte Victorias fel att hon vart född med kung som pappa. Och inte Daniels fel att han blev förälskad i kronprinsessan och att dom nu fått barn, så sluta klaga på dom leave britney alone! haha driver.. Aja! Dom har t.o.m bett om att pressen ska låta dom vara. Skriv skit om tidningarnas jävla nyfikna äckliga reportrar istället. Dom vill nog ha ett normalt liv och tycker säkert det är sjukt jobbigt att allt dom gör skrivs det om, alla misstag dom gör, ja allt skrivs det om och hela folket fittar sig mot dom då. Dom är bara människor och gör misstag som alla andra. Dom är inte perfekta, för det är ingen! Så jag säger hellre grattis och önskar dom lycka till med deras lilla dotter och jag tycker synd om dom. Bara det jag ville säga ;)



How cute?!

Haha börjar bli tjatigt nu men va fan.. Datan är inte hemma än ;)

Glad jag blir när jag ser att ni fortfarande hänger på min blogg och glor även fast jag inte skrivit något på läänge. Så söta ni är, eller bara nyfikna idioter, don't know! Gulligt av er iaf ;) . Nä har inget speciellt att skriva om men aja helgerna på senaste har varit sjukt roliga. Hänt massa som jag inte tänker skriva om här och det har varit toppen, alltid roligt att göra dumma, störda, roliga, sjuka saker som man kan kolla tbx och skratta åt. Bokade kryssning igår också. 9 mars drar jag med Felicia, Cassandra, mamma & Maria på Birka Paradise. Fett nice, spårade lagom sist haah! Hämtade Alfred i tisdags på dagis också, älskar den kille orerhört. Fina unge!

P.S TILL ALLA IDIOTER I ÖSTERBYBRUK SOM GÅR OCH SNACKAR SKIT.
NEJ JAG ÄR INGEN PUNDARE, JAG KNARKAR INTE. Är ni så fucking
nyfikna och snackar skit kom gärna över med en burk så kan jag pissa
i den så kan ni åka och kolla och få det svart på vitt FFS.


Aja, slänger upp lite bilder från i tisdags







forever alone '

Slänger upp ett inlägg antar jag, har inget bättre för mig.

Denna vecka har gått fruktansvärt fort tycker jag, imorgon är det fredag och som det ser ut nu blir det middag med familjen sen vin med saknade Felicia, får se vilka mer det blir. Bror min kom hem igår från Thailand, varit där tre veckor med hans flickvän och henns familj. Saknat dom! Fick en väska, klocka & örhängen utav dom också, så söta! Fick hem ett linne på posten jag köpte i måndags också, lite kär. (det vita på första bilden neråt)

alla hjärtans dag på tisdag också, skiter it. Jag är forever alone, plzz help mä.. Näråå, skiter fullständigt i det. Killar är skit, ni suger. Haha drar alla över en kant, yes, det gör jag! Näää skämt åsido finns vissa som är bra. Men seriöst killar, PASSA PÅ. Alla hjärtans dag är endast en gång om året, gillar man en tjej & vill göra något extra finns det miljoner saker att göra, fast jag håller dock med Hanna Widerstedt lite när det gäller sådant, svenska killar är rätt snåla av sig. Eller tycker helt enkelt att det är 'töntigt' att uppvakta en tjej. Kan jag säga av egna erfarenheter! Tss! Men jag kan som tjej säga att skulle en kille göra minsta lilla på alla hjärtans dag, typ köpa en ros? hur dyrt är det liksom.. Så skulle man smälta, det kan jag lova. Haha självklart kan tjejer också göra det men vadå, tjejer ska bli uppvaktade, killar uppvakta. Thats it ;) Låter säkert som väärsta dryg nu men det är inte mycket begärt, minsta lilla grej uppskattas av tjejer, så är det. Jag är en typisk tjej som älskar allt sådant med gulligull och göra. Sådant försvinner bara mer & mer och det är synd.. Så grabbar, kom igen! Sprid lite kärlek nu, en dag kan ni ta er i kragen och göra en tjej lycklig & glad. Stärka hennes självförtroende lite och få henne att lysa och komma ihåg att just den alla hjärtans dag 14 feb 2012 så gjorde denna kille detta för just henne. Själv ska jag sova bort hela dagen är min tanke eller köpa choklad till mig själv och ligga och gråta till någon patetisk drama&romantik film. No life!



Slänger upp lite bilder, ego, men wtf, blunda om det inte passar.
























när solen skiner, skiner vi

See I dont know why
I liked you soo much
I gave you all of my trust
I told you, I loved you
Now that's all down the drain
You put me through pain
I wanna let you know how I feel

Fuck what I said, it dont mean shit now




Har bestämt att stå helt utanför,
det där som jag blir ledsen av
För jag saknar dig mindre och mindre,
det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre & mindre,
- jag har glömt dig en vacker dag!








jag vill ha sommar!





high on life

känner mig handikappad utan min data..

Tänkte slänga upp lite bilder imorgon kanske,
på min shopping senaste veckorna som blivit en hel del!


Hmm .. har inget roligt att skriva om alls från veckan typ. Men i fredags drog jag & Cassandra till Robin & Rebbes nya hus och satt där men lite folk. Sen vid ett drog vi hem, köldskadade knän - skönt. Cassie tog bussen hem och jag drog sen vidare till Dannemora, kom hem ungefär fem. Sen lördag blev det åka till Gimo vid tre, hem till Cassandra för att spendera kvällen där med lite brudar, åt gott och hade det trevligt. Vi firade min sötnos som fyller 18 idag - Grattis för tredje gången min fina vän! Kom hem vid 1 i natt, då åt jag & Sanne smörgåstårta, drack vin & cider. Sen drog Sanne hem, tanken var att vi skulle höras efter en liten stund för att tagga vidare på efterfest men somnade gott i sängen hihi. Vaknade vid halv sju av att storebror som är i Thailand ringde för att fråga vad jag vill ha för väska därifrån, söt! Nu sitter jag här och ska krypa ner i sängen för att ligga och kolla på TV hela dagen tänkte jag, blir Andra Avenyn som får vara mitt sällskap.








bilder från förra helgen -












RSS 2.0