Eskobar - Someone new

So is it goodbye?
Is it time to set you free?
Is it time to let it fly?
Is it time to let it bleed?

We used to take turns
To cover up the pain
Deep below it burns
And the feeling still remains

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on through
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

Yes we gave it a try
But maybe for too long
Out of every sorrow
Another day will dawn

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on through
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

And the road travels on
But I'm still near you
In my life, like a song
I will still hear you
Still

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you

You're gonna find someone new
I really hope you do
'Cause I love you
And the sun will come on through
It's gonna shine for you
'Cause I adore you

Sun will shine for you
Sun will shine for you
'Cause I adore you  (x4)


Söndag&måndag

Igår efter jag varit på middag hemma hos farmor åkte jag runt lite och pratade med Erk sedan tog jag bussen till Östhammar och gick med Hanna till Agnes, liten stund senare kom Clara och vi åt kex & ost medans vi kollade på skräckisar.. Joel kom också och gjorde oss sällskap! Kollade på Halloween ettan & tvåan, lite passande just nu ju ;) . Sen kom Robin och vi körde hem Joel & Hanna sedan åkte vi runt och pratade lite. Sen körde han hem mig till Agnes igen och vi fortsatte kolla på slutet på Halloween  2 och sedan kom Robin över en snabbis igen och pratade lite skit. När jag och Agnes skulle sova sedan (Clara hade redan somnat) så kollade vi på Mamma Mia, haha vi var smått rädda så lugnade ner oss lite med den! Mamma hämtade mig idag i Östhammar, drog in en sväng på pris stopp och kollade, åkte till mormor och fikade osv. Kom hem och hann inte mer än att sätta mig i sängen så ville Sanne att jag skulle hämta henne så då hämtade jag henne så fikade vi hos mig och snackade lite skit. Vi drog till mormor och pratade lite också. Sedan körde jag hem henne. Nu sitter jag med färg i skallen och ansiktsmask! Ikväll blir det lugnt.


Hahahahaha så jävla vacker

I just died in your arms tonight

Igår åkte jag med Hanna som sagt hem till henne i Östhammar, fixade oss & snackade skit. Sen kom 2 brudar till och vi tagga vidare för lite mat. Sen blev det styra hos Agnes kom lite folk *blinkblink* , sen skicka vi ut alla och gick och virra runt i Östhammar.. Vid 2 ungefär gick jag och Hanna hem och sov. Faktiskt en riktigt lyckad kväll, humöret var på topp! Idag har vi bara legat hemma hos Hanna, ätit gott och kollat film. Just nu ligger jag i sängen och laddar för imorgon. Blir nog något glas då, är ju faktiskt lov då får man köra på söndagar! ;)


Några citat som fick mig att skratta tills jag nästan dog :')
-
Ja men han är en jättefin flicka..
- Dom åkte till Paris och lämnade dig hemma..
- Om jag andas, prata med mig...

Ni som var med förstår vad jag menar, hihi!









Fredag!

People have stopped understanding what true love really is

Vaknade precis efter en hemsk natt, hade en fruktansvärd dröm om min älskade storebror! Sen vaknade jag med sladden till datan runt halsen så fick lite panik haha, inte bra att sova med datan i sängen. Nu ska jag klä på mig lite, packa väskan med alkohol & kläder sen åka och fika med en fin vän på bageriet sen ska jag åka mot Gimo för att möta upp Hanna & åka till östhammar och fixa oss lite, äta pizza med brudarna sen slå klackarna i taket var tanken iaf! Får hoppas det händer något, annars styr vi vidare mot Österby skulle jag kunna tro!

- less finns -

Tänkte bara lägga upp en liten bild om vad jag känner just nu.
Så bilden får säga sitt..



-

Jag saknar dig, jag hatar dig, jag saknar dig och jag hatar dig





Look into my eyes and I'll own you

Blev äta sushi & mormors älskade sillåda idag. Låter inte så gott ihop kanske haha men pappa fixa sushi sen kom mamma hem med sillåda från mormor och då var man tvungen att äta båda för båda rätterna är så jäääkla goda.
Nu sitter jag i soffan och äter lite gott med Adam, mamma & pappa och tittar på TV, myspys.. imorgon är det fredag och satan vad jag längtar! Taggad är jag också! Blir styra något med tjejerna, har lite höga förhoppningar måste jag säga.. Har lite bus på g! ;) hihi, hoppas det blir roligt men det tror jag faktiskt. Med bra sällskap blir det mesta bra!

You say I'm a kid
My ego is big
I don't give a shit

http://www.youtube.com/watch?v=suRsxpoAc5w


Bjuder på att lägga ut lite gamla bilder jag hittade på mig och Felicia




Nyår 2008-2009



Knut 2009  Djävul-Felicia & Ängel-jag



Felicia & en blond Mikaela







Fight for you

Idag har jag bara varit i skolan, ligger i soffan just nu lagom trött och skulle kunna somna vilken sekund som helst men ingen idé att sova nu för då kommer jag inte kunna sova ikväll! Och imorgon blir det vara i Östhammar hela dagen på räddningstjänsten. Kan nog bli himla roligt faktiskt!

Hade jag skrivit.. och hann inte ens lägga ut innan jag somnade.. haha! Vaknade några timmar efter jag skrev. Vaknade och den jävla magkatarren spökar som vanligt.. Hade äckligt ont och mådde illa. Pappa fick åka och köpa glass så det blev lite bättre.

Längtar oerhört till helgen! 
Jason Derulo - Fight for you

It's gonna take a lot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
Just like the rain down in Africa
It's gonna take some time but I know you're worth fighting for!





<3

När vägen känns jobbig kommer jag vara där och gå tillsammana med dig genom det jobbiga,
när det känns som att allt går rakt ner ska jag dra dig upp och bara köra,
för det är vad vi är bäst på! Skita i dom andra och göra allt på vårat egna lilla sätt.
Dom får kolla snett på oss och göra va fan dom vill för tillsammans är vi starka
nog att klara allt! Så vi ger dom andra kinden om dom försöker sänka oss och
sedan tänker vi bara ' payback is a bitch ' och bara kör.

Min fina vän,
jag kommer alltid finnas här.



Ny design!

Nu har jag äntligen fått ny design. Dock ser jag att det är fel på min header. Ska stå 'I'm never getting old' men står 'I'm never getting ol' .. Äh skit samma!
Nu får det vara såhär. Ska fixa lite små saker bara men det gör jag när jag har tid! Nu ska jag återgå till att ligga i soffan och kollar film med mamma. Snart blir det ta fram böckerna och börja plugga! Ska färga håret idag också och lägga mig med en ansiktsmask var tanken. - skönt

ni är världelösa.

'Igår var det maskerad då, började verkligen toppen och hände massa roligt men spårade ur totalt på slutet för min del, lite för mycket alkohol. Vakna upp med svullen & blodig hand och världens baksmälla.. riktig krigare kände jag mig som.. haha nejdå. Folk klagade självklart på mig för det. Visst jag slog lite onödigt mycket och hårt & alla ba 'ååh han blöder, stackars. Vad håller du på med' blablabla. Men ni säger stackars till grabben som brukade göra detta varje helg på folk, varje helg. Så varför är det så synd om honom? Han fick smaka på egna medel. Dock ångrar jag det såklart! Jag bad självklart om ursäkt men aja..  Nu försöker jag ragga upp något att göra, så jävla sugen på att ta något glas vin/gin men inga verkar vara taggade idag för att dom är trötta. Inga som klarar 2dagars? ;) haha!

Man kan tro att man har fullt av vänner runt omkring sig, men när det väl kommer till kritan inser man att man är mer ensam än vad man någonsin kunnat föreställa sig.







Älskade lillebror'

haha, lillebror kan alltid få en på bra humör!  <3
Satt och fjantade oss i kameran..


hahaha ;D


Maskeraden närmar sig!

Igår åkte jag med tjejerna till Uppsala, Lina & jag köpte saker till maskeraden - IMORGON! Så jävla taggad, helt galet. Åh så himla bra detta kommer bli! Dock vaknade jag upp idag med ont i halsen osv så jag var rädd att jag skulle bli sjuk nu precis till helgen.. Så stannade hemma från skolan men som tur har det gått över nu. Sitter just nu och äter halstabletter, alvedon & dricker varm o'boy (i härliga muggar jag köpte igår), för att vara säker så jag inte blir sjuk haha! Sanne & jag har skickat efter så jäkla snygga dräkter, kommer bli toppen.




Sanne & jag på knut i början av 2011

smile and hide

Igår blev det tjejkväll hos Sanne först för att fira henne, åt mat och drack vin. Mycket trevligt! Sen drog jag Emelie, Jennifer & Emilia vidare på 'fest' i Norrskedika. Var inte sådant jävla drag där heller.. Drog hem efter det. Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, Isabelle(min kusin) kom hem till oss och ska sova här. Hon och jag ska åka till Gimo imorgon och kolla lite på marknaden, trevligttrevligt.

Have you ever tried to smile and hide your pain,
Even though you're not okey.
I have, I have.
Have you ever been caught in the poring rain,
Wondering if anything can ever be the same, again.

You try to bee proud of who you are,
But still you got to let those teardrops fall, away.







Bror och jag fulade framför kameran




Min fina vän blev 17år!
(duktig jag som bakade ;) )




Love is like a bird,

Varit hemma tisdag, onsdag & idag (torsdag).. Inte haft ork och kännt mig väldigt trött så blev hemma. Idag kom skolfotot också haha.. Har bakat cupcakes nu på kvällen också till imorgon då vi ska sitta ett gäng tjejer hemma hos Sanne som fyller år idag. Vi ska äta och ha det mysigt. Får se om jag taggar vidare på någon fest efter, risken är stor! Annars har jag inget planerat för denna helg. Kanske blir hemma & ta det lugnt på lördag?.. Eller?! nja risken var inte lika stor för det va.. haha får se! Funderanr på att bygga ut en av mina texter också, den på .. sidan av ryggen vid svanken(?) haha hur ska man förklara.. aja! Inte helt säker på hur jag vill göra än bara. Men det får bli när jag känner mig säker, ska ändå sitta där hela livet. Var allt jag hade att skriva för idag, kommer bilder från imorgon på lördag också!






mormor <3 ' -

Blev en sväng till Uppsala igår efter skolan, hittade ingen jacka som jag var ute efter men blev lite annat smått med hem ändå. Mormor fick bara höra goda nyheter angående cancern, alla prover visade precis vad vi ville höra & vad vi hoppats på! Hon är stark hon min älskade mormor. Imorgon ska jag testa på att baka macarons & cupcakes. Ska baka lite till tjejkvällen på fredag när vi ska fira älskade Sanne som fyller år på torsdag! Kan inte bestämma vad jag ska göra så ska testa på lite olika sorter.








fredag varejajaja..

Glömde skriva om fredagen så gör ett eget inlägg för den.
Blev thuns med mamma & farmor, köpte lite smått & gott. Blev fyra paket åt Sanne som fyller år snart. Hon fick dom lite innan ;) .. Drog hem till Sanne efter Thuns och gav presenterna och tog ett glas vin med henne & Frida. Sen blev det över till Kumme. Helt okej kväll faktiskt. Slutade dock mindre bra. Sen drog jag med Bella & Johan hem till Micke och satt där ett tag sen drog vi till Johan, som var smet. - Bella målade hans ansikte när han somna sen drog jag och kom hem typ 6 på morgonen.














make me your radio, turn me up when you feel low

Inte haft någon lust alls att skriva senaste dagarna, har hänt massa knas & jag mår knas.
Igår drog jag med Olivia för att ha en rolig kväll, men inte fan blev det så. Tänker inte direkt gå in på vad som hände men ett svullet öga, mindre hår & bulor i skallen kom man hem med. Idag har jag iaf varit på julmarknad med mamma, det behövdes! var så himla mysigt. Hon köpte ett halsband åt mig som jag ville ha för det kändes verkligen som ett halsband som passade mig just nu.. Sådan 'mask' som ler, för det har varit mycket sådant på senaste att jag ler fast jag känner mig helt tom.. Men det vänder.. Imorgon ska mormor på undersökning hur det är med henne efter behandlingen, jävla sjukdom! Cancer, borde fan inte få finnas.. Hon har fått gå igenom det allt för många gånger och man ska inte ens behöva gå igenom det EN gång... Usch.. Aja ska iaf möta upp mamma & mormor på gränby efter skolan, ska försöka hitta en jacka. Verkar helt omöjligt att hitta någon!!



---------> http://www.youtube.com/watch?v=hdwpXUhi5HE&feature=related  <---------


you found me'

Jajaaa, idag har jag bara legat i sängen hela dagen. Blev ingen skola, hade ingen ork alls. Blev riktigt jävla less nyss när jag såg att folk sitter och skriver skit till min älskade kusin på facebook, jävla tattare, suckers, hoppas ni sutar som uteliggare på någon gata. Som får bo med sniglar och annat snusk. ohyes! Nu ska jag ut och smoke some weed, nejrå inte så illa! Men nu ska jag ut, så mycket roligt hade jag att skriva idag.

Tog en charmig bild vad jag skulle vilja göra på er idioter som mobbar
folk på internet, & i real också för den delen.. SKAFFA ETT LIV




everything is about me me me me :D:D:D:D:DPP:PPppppPPPP


Next time, make it hurt bitch

Slutar aldrig bli förvånad över hur patetiska vissa personer är.. Blir arg bara jag tänker på det, väx upp, SNÄLLA.. äckligaidioter.. AJA.. Igår blev det kalasa med brudarna Rebecca, Olivia och Agnes i Gimo med grabbarna. Sen kom Sanna & Sanne och några fler tjejer.. Blev bra rund om fötterna som jag absolut kände av idag! Men som tur har jag en underbar pappa som kom vid tolv hem med en bit smörgåstårta från mormor och cola osv till mig. Snart ska vi åka och hämta pizza när mamma kommit hem från jobbet.. Lillebror & storebror är på jakt, hoppas det går bra för dom! Laddat hem alla 13 filmer från 'Landet för längesedan' .. Dom filmerna gick ju 24/7 på TVn när man var liten så var tvungen att ladda hem dom, jag bara älskade dom filmerna! Ännu en säsong av one tree hill ligger på datan och väntar.. Kollat på alla säsonger ett x antal gånger nu men vad gör det? så himla bra! Har bara legat i sängen hela dagen och kollat på Partaj & Gustafsson tre trappor, haft 2 långa samtal med Olivia också om vad som händer igår, bad girls ;) hah riktigt lyckad kväll! 

These are my rules and my life





GL HF

Jag känner mig som en tickande bomb..

Hämtade Hanna vid bussen i dag runt halv fyra så drog vi in på affären köpte tacos och åkte hem till mig och gjorde ordning och åt, myspys. Sen blev det film & åka en kurva med grabbarna också.. Nu är jag totalt slut så lägger mig på sängen och små dör lite och som vanligt snurrar tankarna runt i skallen så jag blir galen.. Vill bara somna nu och vakna och börja ladda för imorgon kväll.. Get drunk and laugh at the world.

Jag & Hanna'

RSS 2.0