Världens bästa..

Mamma är min bästa vän, mitt allt!
Jag älskar dig




Ny design!!

Glad jag blev nyss när Hanna messar och säger att jag inte har några lektioner idag. Nu kan jag hoppa i min jumpsuit istället och mysa i soffan och kolla på film. Underbart! Lär ta och sola ikväll också om jag får orken till att gå ner till mammas jobb. Kanske bakar något gott på kvällen också hmm..

Och jag slänger upp en ny design nu också till julen, lite söt tycker jag!
Kanske lite tidigt? Eller?! Nääädå





Haha tog kort och så kom jag att tänka på att jag oftast - nästan alltid lyckas 
ser sur ut på kort.. Här t.ex ser ut som jag förlorat en miljon..
Inte ofta ett leende på läpparna när jag tar kort.. Mrs. Serious girl


shopping&bio

Idag.. aa klockan är 00:28 så för att vara noga - IGÅR var jag till farbror blå i Östhammar på förhör. Sedan drog jag till skolan för att ha en lektion efter det blev det Uppsala med brudarna för lite shopping och bio. Riktigt mysigt. Nu kom precis ur badet - otroligt skönt! Ska steka en hamburgare och göra världens torn av sallad, ost, tomater osv. Blev himla sugen. Dock har jag fått allergi mot tomater - allt rött typ. Och nu tål jag nästan ingen frukt heller. Blir bara mer och mer jag inte kan äta. Dock är det ju inte så att jag dör när jag äter haha men får ont i munnen och svullnar så lite onödigt att äta mycket av det ifall det skulle bli värre.. Avokado t.ex som jag åt idag på kina med tjejerna fick jag ont och blev svullen i tungan av .. INTE SÅ HIMLA ROLIGT! *rolig info dock* ;) haha! Aja nu ska jag gå och göra min jävla hamburgare, med tomater! Hoppas jag svullnar igen och kvävs - lätt värt det!




fy på mig!

Var en vecka och sex dagar sen jag bloggade!! - skjut mä.

Har faktiskt inte haft så mycket på hjärtat att dela med mig av så har bara struntat i det men nu har jag lite att skriva dock! Förra helgen på fredag drog jag med Emilia till Östhammar och drack med Erik och Kalle. Sen på lördagen hade jag middag hos mig med tjejerna. Var mysigt, sen drog vi hem till Johan och satt där. Mycket trevlig kväll. Veckan var full av massa skola och i onsdags var jag på inredningsparty hos Elin Söderqvist, mysigt! Denna helg är snart över .. usch hur fort helgerna går. Igår(fredags) var jag med Cassandra i Östhammar och drack - blev alldeles för full. Blev full som en kastrull! Idag har jag bara legat hemma, tänt lite ljus på mitt rum och ligger i min jumpsuit ska snart slå på en film. Har tidigare på kvällen ätit gott i soffan med mamma och pappa. Juste! en rätt rolig händelse i veckan var att jag var upp i sadeln igen och red med Tove! Roligt som satan.
Funderar på att köpa cross gör jag också.. haha

HAH
http://www.youtube.com/watch?v=cGnBIOI11rE









12-13 november

igår vaknade jag runt sju utav att mamma, pappa och Adam kom in och sjöng och gav mig presenter. Fick massa olika saker bland annat ett par byxor dock var dom allt för stora så mamma och jag fick åka till Uppsala för att byta storlek men dock fanns inte samma modell men hittade ett par ännu snyggare! Och fick med mig ett linne & en snygg ring, så hade tur.
Sen blev det hem och börja ordna tills släkten skulle komma. Färgade håret på Isabelle också innan, från blont till brunt. Släkten kom vid 3 och vi åt och hade det mysigt. Sanne kom till mig också. Johan kom och hämtade oss två så drog vi till honom och tog något glas vin där, sedan drog vi vidare hem till brorsan & Elin. Vart ett gäng där hemma, Cassie & Emilia kom hem dit också, var riktigt roligt faktiskt! Sen spårade det lite och då taggade jag Emilia Cassie & kusin Niklas vidare till Östhammar. Humöret var på topp så kvällen vart helt okej!! Vid 3 kanske, drog jag och Niklas hem mot Österbybruk igen, vart rätt dragen där på slutet. Idag har jag mått som jag sådär.. åt pizza till frukost med grabbarna och kollade film. Sen lagade mamma mat och mormor kom hem hit och åt med oss. Hade det mysigt såhär på farsdag!
Tog ett bad nyss, färgade håret, använde hårinpackning & ansiktsmask. Nu håller jag på med manikyr. Ena handen klar, fick redskap osv igår till att utföra manikyr!


Fick en bukett blommor utav Erk också, riktigt fina blommor! Blev himla glad :D















'














Hurra, hurra, hurra!!

1988-11-12 föddes världens bästa storebror!
sex år senare
1994-11-12 på hans födelsedag, kom lillasyster - jag!
Grattis på oss, jag älskar dig bror <3 







Min vän..



en hemsk dröm.. hah

Hade en frukstansvärd dröm inatt.. Pratade med tjejerna Hanna, Rebecca, & Sanna & våran lärare Lotta igår om alkohol och att man kan göra saker man ångrar dagen efter osv... Aja iaf så i min dröm vaknade jag på ett golv och hade gjort vääärsta sidcuten (typ halva skallen) och jag var helst förstörd för jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna göra det. (menar absolut inte att det är fult för vissa passar ju verkligen bra i det!).. och skulle iaf tydligen besöka Lotta berätta vad som hade hänt och bad henne om hjälp, vet inte vad hon skulle göra åt saken men haha! och då stod hon bara och skrattade och sa att det var rätt åt mig medans tjejerna stod och grinade med mig, vi var verkligen helt förstörda.. Haha vilka fina vänner jag har. När jag vaknade kände jag vädligt fort efter i skallen om mitt hår var kvar!

Kan ju hoppas att jag inte vaknar på söndag med sidcut iaf!!


Like she said

Oh you think that you know me, know me
That's why I'm leaving you lonely, lonely
'Cause baby you don't know a thing about me
You don't know a thing about me




2 dagar kvar!

Idag är det torsdag och bara två dagar kvar tills jag & storebror fyller år! Lillebror skulle egentligen också fyllt den 12 november som oss men blev lite sen så 4 dagar efter fyller han. Hade varit lite tufft om alla tre hade kommit på samma datum. Bra planerat där mamma! ;)
Idag stannade jag hemma från skola, fy där Mickis.. Men var så slut så jag kunde inte ens ställa mig upp ur sängen när klockan ringde halv sju imorse. Gick bara inte, var så fruktansvärt trött. Aja.. Imorgon har jag en helt planerad dag framför mig! Skola 08:00-15:00-ta kort till leg&pass-kurs 17:00-20:00-hem & baka till på lördagen-sova!


Slänger två bilder från igår när Alfred & Elina kom över på en fika.
Världens finaste unge! På bilderna var han liiite inne i att kolla på Simpsons när vi satt och hade mys i soffan, hah.

baramunnar ~

I måndags var jag till sjukhuset tog lite prover osv. Gick helt okej.
Idag har jag varit i skolan efter en veckas ledighet. Halva tiden av gymnasiet är snart klart. 'bara' 1 & ½ år kvar sen är helvetet över. Om jag ens kommer gå klart, det är ju den stora frågan just nu.. slö jag är!
Aja var iaf trevligt att träffa tjejerna idag, dock några träffade jag under 'lovet' men! På fredag ska jag gå i skolan från åtta på morgonen (börjar i vanliga fall tolv..) till tre , känns segt haha. Sen vid tre blir det mot Östhammar & ta kort för att fixa nytt leg & pass osv. Sen sitta från fem till åtta typ på jäkla kurs med mamma & pappa. Inte så fruktansvärt taggad för att spendera min fredag där men på lördag fyller jag och storebror år!! Då blir det paket och äta med släkten på dagen osv sen blir det greppa flaskan!





Lägger ut en bild på sötaste Alfred också!
Min kusins barn.

Pappa <3

Natten slutade inte så bra. Runt 2 blev det åka ambulans med älskade pappa, jag fick sitta där ensam från tre till halv nio ungefär. Blev ingen sömn där inte. Kändes bra att få vara vid hans sida. Som tur var det inget allvarligare. Tog en taxi och kom hem lite efter nio och då blev det sova, vaknade vid fyra ungefär. Trött som satan, nu ska jag lägga mig i soffan och äta lite ananas & glass. Inte på humör alls för att skriva idag egentligen men blev lite.. Fick öppna en tidig födelsedagspresent också för jag följde med pappa, fick örhängen & en ny marinblå new era keps.

Pappa, jag älskar dig!

lördag-suger

Blev en tråkig lördag hemma, var sugen på att tagga på fest men fick inte med mig någon så - jaja..



Eva Dahlgren - Ängeln i rummet'

Här är jag med allt det andra

som gör en människa hel
och jag hoppas
jag hoppas att du orkar
och att ängeln i rummet
det är henne du ser





bakfyllaaa..

idag mår jag åt helvetet, så fruktansvärt bakis och.. aa.. fyfan!
Igår hem Elin till mig och vi fixade oss och tagga vidare till Alunda. Satt hemma hos Rasmus ett gäng och drack. Så vaknade idag och var helt förstörd som person.
Var precis och smyckade älskade farfars grav också.. Ett år och sju månader nu sen du lämnade oss, jag saknar dig så himla mycket! Ikväll blir det bara ligga hemma och äta gott med familjen förmodligen.. Får se hur det slutar. Känns både lockande och inte... aja tänker inte gå in på det mer än så men aja får se helt enkelt!

Funderar också på att köra på en kryssning snart igen.. hmm


Bjuder på en bild från någon kväll med tjejerna hos mig




2 bilder från kryssningen med Elin





When nothing goes right, go left

Precis städat hela huset, tvättat alla fönster osv.. Duktig tjej! ikväll blir det bara ta det lugnt och ladda för en toppen fredag får vi hoppas, Sanne och jag ska satsa stort. Tråkigt & rätt onödigt inlägg, I know.


bästa mamma

Nu blir det mys i soffan med familjen, köpt ost & kex osv. Myspys!





haha mamma kom och brottades lite.. Med risk för att bli dödad
av henne så döljer jag hennes ansikte ;)
Världens finaste mamma, jag älskar dig.


James Morrison - I won't let you go

Igår blev det en sväng till Uppsala, var sällskap åt Erk, sedan tvättade vi hans bil.. Jag var himla duktig! Sedan drog jag hem och åt, morbror & kusin och hennes barn kom ner på fika mysigt. Idag har jag krattat mormors gård, varit och smyckat morfars grav och duschat bara, ska snart äta. Så roligt inlägg hade jag idag. Inget sug att sitta och skriva idag men blev lite iaf. ehe



~ Ensam är jag starkast


RSS 2.0