Lite shopping'

Igår blev det mys med Tilda & Sanne, verkligen skön fredag!
Idag vaknade jag 8-9, åkte till stan vid tio med mamma & Adam, shoppade lite på Gränby, blev lite smått & gott - tack mor. Sedan köpte vi fika och drog till sjukhuset och hälsade på älskade, finaste mormor. Har bara tagit det lugnt idag och tänkte göra det hela kvällen bara vara hemma osv.. Men nu kliar det i fingrarna och jag vill bara hitta på något, vad som helst! Får se vad jag hittar på ;)



Asså dessa skor, jag har verkligen hatat sådana.
Tyckt att klacken är ful, allt med dom varit fula.
Så gick jag in, såg dessa och ba äsch värt att testa.
Blev kär, föll direkt! Och mamma sa att jag kunde
få dom om jag ville så klart jag tog dom!!

Snyggare i real!
Ser dock ut som det är storlek 41 på dom hihi är bara 36or faktiskt . ;p


Lite smycken: En ring, handsmycke & lite armband



Ett par sköna shorts till sommarn, ett par supersöta virkade skor & ny piercing.



med kärlek klarar vi allt..

känslan när dåliga saker händer någon man älskar och man kan inte göra ett jävla skit. Man får se den lida och må dåligt och vad kan man göra mer än att kolla på och försöka hålla humöret uppe och le och säga att allt kommer bli bra. men om det inte blir bra?, men bara ser hur allt går ner ner ner.. om man bara vill skrika och gråta och det river i hjärtat. Vad ska man då göra?.. ååh :(

Tur att jag har ett liv fullt med underbara människor, min familj är mitt allt. & denna tjej, vad hade jag gjort utan henne? Hon är ett lyckopiller, jag svär. <3







<3

Och du bara kom, förändrade hela min värld.




Nu blir jag säkert kär i dig, pinsamt jävla kär i dig

tänk hur snabbt humöret kan vända, som att vända en hand.
Sen i söndags har känslorna varit upp & ner. Nått botten och varit på toppen. Och jag måste ju säga att jag trivs rätt mycket bättre på toppen haha.. Igår var en av dom bästa dagarna, en dag jag kommer alltid kommer minnas, så lycklig! Fick ett besked idag som skärde i hjärtat och man kan inte annat än undra hur länge man ska orka sen en nära person kämpa, jag älskar dig.. Man ska aldrig ge upp hoppet, aldrig. Men ibland är det svårt att hålla fast och hoppas på en bättre framtid. Men det måste fixa sig, håller tummar & tår.

Måste skriva om en helt annan sak.
Något som stör mig, så äckligt grovt jävla mycket är sådana människor som av någon fuckad anledning är på alla man antingen är tillsammans med/håller på med eller aa både och, asså vissa fall kan det kanske också vara slumpen osv men då är det en och.. kanske.. två( om ens det ), men när det blir en, efter en och en osv börjar man fucka ur rätt hårt. Men då tänkte jag såhär - ibland får jag så bra tankar, rätt logiska men haha - asså det spelar ingen jävla roll om hon/han är på den man träffar osv. För bara för att den kanske har avsikt att förstöra så handlar det inte om det. För det ska inte spela roll om hundra människor skulle vilja komma mellan och försöka hålla på med den man träffar för duger man, och den andra personen verkligen tycker om en och inte vill förlora sin pojkvän/flickvän så gör den inget. Dock blir man jävligt frustrerad och har lust att banka in skallen på människan men... haha.. & en viktig sak som iaf är viktig för mig, för många andra också, är att få visa för andra att man är tillsammans, är jag med en person vill jag visa hela världen det. Man är ju med den personen av en anledning. Det känns ju frukstansvärt speciellt när t.ex killen man träffar kan säga öppet för sina vänner ' detta är min tjej ' osv. Sådant är ju underbart!

När jag kommer in på något jag ska skriva om kan jag sitta och skriva hela böcker haha.. sedan läser jag allt och ser hur allt spårar ur och sedan inte har någon mening alls när meningen från början var att jag skulle kunna förmedla något bra - haha



Lite bra låtar jag lyssnar på just nu!

Lars Winnerbäck - I dina ögon
Men jag tål inte att se er två tillsammans

I dina ögon
Var det lättare och va
I dina ögon
Jag trivdes bättre i dina ögon


Justin Bieber FT. Far East Movement - Live my life

Fun - We are young

Den svenska björnstammen - Kärlekens matadorer

Den venska björnstammen - Trumma trumma

Den venska björnstammen - Allting kommer bli bra


So is this goodbye?

cause I love you

Can I be the one that make you settle down
If I will be the one I'll never run around
Take another shot and I won't let you down
Not anymore, I'm not like before

Payback time is on!

Payback time is on! Dö.

inte du, han, hon, ni - INGEN
är värd att min energi ska läggas på när det är negativt.

I'm gonna live my life!!

Hemlig beundrare om så sant, så sant!:
Hej, bara så att du vet så har du en hemlig beundrare, som avgudar dig mer än allt annat. Någon som bor i österby :$





Haha, ska jag vara ärlig så sådana kommentarer skrämmer mig. Någon som kan söka upp IP? Kommentera isf gärna eller skriv på fb. Blir nyfiken vad det är för liten trollunge som busar på min blogg. Hatar när folk kommenterar anonymt så ni vet! Gulligt att ni kommenterar, älskar att få kommentarer för funderar på att jag kanske ska lägga ner bloggen men det är ju faktiskt en hel del som läser min blogg av någon konstig anledning? aja det är iaf alltid kul men varför anonymt? Onödigt.


Aja som vanligt är jag dålig med att blogga. Men helgen har varit grym! tidigare i veckan fick jag hem 'allt'(fyra paket) jag skickat efter, allt är jag nöjd med och satt bra, det är alltid kul.

Fredags blev det stan med Felicia & vi fick med oss Victoria också - skit kul. Spåra runt i stan sen hem mot Österby igen - tid osv har jag noll koll på, smet gällde. Lördagen trodde jag att jag skulle dö på sekunden när jag vaknade fyfan!!! Men det var bara att ladda om igen för att styra fest hemma hos mig, kom massa blandat folk, skit kul! Farsan körde hårt och var höjdpunkten. Alla diggar farsan, han är bäst. Sådan far sådan dotter? ;) helt perfekt avslut också.

Idag, vaknade glad, längesen jag var så glad.. höll inte länge typ en timme men ändå. Kul att ha sådana stunder på en söndag faktiskt. Hade planerat annat för denna dag men som sagt planer kan ändras, så blev pizza med bästa lillebror och efterrätt osv. Helt trött i kroppen efter denna helg, inte så konstigt kanske med massa alkohol bara och jag bara ätit 3 gånger fre-lör-sön tillsammans? haha är huvudet dumt får kroppen lida, så kan det vara! Känner att jag bara skriver massa konstigt typ? Tråkigt att läsa men men min blogg.. w/eeeeeeever.

Nu ska jag ut och glida en kurva, röka och snacka skit.. peace out, bitches











Ladda!

Igår blev det myspys på kvällen. Beställde hem en klänning(den vita på bilden nedanför) jag blir smått kär i som jag planerat att ha på sista april - haha redan börjat ladda, och aa tror jag ska köpa några fina beiga skor också. Så jävla snyggt. Köpte som sagt en marinblå jacka i helgen som förmodligen kommer komma nu i veckan och jag funderar på att sätta dit några vita knappar istället, var sjukt snyggt med vita knappar på. Så något sådant här(bilden nertill) hade jag planerat att ha på sista april faktiskt, plus några snygga smycken. Så alla WB vet.. huhu

Idag blev det skola 12-2, skön dag. Nu på kvällen blev det mys i  med lillebror med gott till en serie. Nu blir det dusch och sedan lägga sig och sova. Ny dag imorgon och snart helg, underbart! ;)


<3

I'd find a million ways to say I love you
Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible

Don't ever think that I'm proud of what I've done

What we had in common, now it's gone

I'd find a million ways to say I love you

Sing a million songs to make you smile
But I can't turn back time
And I can't make you mine
It's impossible







Jag älskar er, mest av allt

















så sant, så sant!


There comes a point in your life when you realize who matters,
who never did, who won't anymore, and who always will.
So don't worry
about people from your past,
there's
a reason why they didn't make it to your future



Snart två år sen, älskade du,

Tänker extra mycket på dig idag farfar, på morfar också.
Vi ses snart, älskar er!



Längre än ögat når, än jag förstår
väntar du på mig
Och när tiden är inne, när livet blir till ett minne
Hittar jag vägen fram till evighetens land och till dig

Av alla tecken man kan få
Från nån vars klocka slutat slå

Lyser det starkaste just nu
För lugnet som jag fått hade du

<3



buhuu

Totalt bortkastad lördag, humör är sämst, mår kasst.

För att bli på bättre humör lät far min skicka efter ett par byxor jag blev sugen på. Han har förstått det där med att mamma & jag blir gladare av shopping hah, men inte ens det hjälpte LITE. Tror dessa byxor kommer bli snygga till jackorna jag skicka efter tidigare idag. Skicka efter en beige jacka, och en marinblå trenchcoat. Hoppas dom sitter bra, dock den beiga jacka har jag haft typ exakt likadan förr men någon har fått med sig den hem och ger den inte tbx så jag fick köpa ny, ville ha en lika för den passade till det mesta och jag gilla den bara helt allmänt, helt okej iaf. Sen den marinblå köpte jag i en större storlek för när jag läste på vad folk recenserat om den så är den väääldigt liten i storleken. Hoppas det blir bra annars klipper jag sönder dom om jag är på detta humör när jag får dom..




bangar? nää aldrig!

Igår drog jag och Felicia till Alunda hem till Kumme & var med honom och Simon. Tanken var att vi skulle vara nyktra men en flaska lockade allt för mycket! Satt där ett tag, drog sen till Tobbe i Gimo sen till Österbybruk. Huhu. Så vi struntar i Uppsala idag som var tanken från början och satsar inte på 2dagars denna helg, laddar mer till nästa helg istället! Vaknade tidigt idag, ovanligt när det gäller mig, så Elina & Alfred kom över på en tidig fika. Nu sitter jag bara här och har beställt hem 2 jackor nu till våren - tack mamma & pappa! Ska hoppa in i duschen nu och få se vad det blir av denna lördag. Hoppas alla har en bra helg!

Juste, Fillan och jag gjorde ett vad.. Vi skulle pierca oss.
Och ja.. jag är inte den som bangar! ;)

Den åkte dock ur direkt när jag vaknade, haha













Nudlar och läsk när jag kom hem, gott!!!










It's now or never

det var ett tag sen!
Jag suger på att blogga, funderar på att ta bort bloggen. Hmm, eller?

This is my life, it's now or never!
Jag lever som jag vill, skiter i vad andra tycker.
Jag lever inte för att följa andras förhoppningar
och lever inte efter att göra andra nöjda.
Man lever en gång och jag lever precis som
jag vill, hur jag vill, när jag vill, thats it!
Jag är den jag är, älska mig för den jag är
eller hata mig, erat val och jag skiter it!


Aja! Lär skriva LITE om kryssningen, men orkar inte skriva allt, hände såå mycket! Cassie & jag var galna (Felicia följde inte med, annat kom upp) sjöng flera gånger på 'scen' och drinkarna, skumpan och cidern flöda, så jävla härligt! Jag klappa på en kille - sådant som händer - ja, jag skryter! Men det är lite roligt, tänk er lilla mig flyga på en random snubbe på 35+ som är lång och biffig, vad hände där? Vet inte ens varför, det sög ju. Kul att sitta med vakterna ett tag.. not! Haha aja! Hände iaf jävla massa natten blev lång. Ett minne för livet, snart är det dags igen!

Har faktiskt inte hänt så mycket i mitt roliga liv, varit ett par chill dagar. Var på råd & mellanvård på ett möte idag, gick bra det där! Jag är stämplad som svår missbrukare nu, haha inte så illa kanske ;) .. Nej men det gick bra. Nu ska jag mysa ner i soffan med underbara föräldrar och lillebror för att äta gott och kolla film. Sen blir det krypa ner i sängen, slå på en film på min tv och sova.. väldigt trött idag faktiskt. Imorgon blir det ingen skola, möte i Östhammar istället. Sen förmodligen träffa Felicia och ladda för lördagen!! Brudarna är på't igen, som det ska vara.












Nu är det dags att gå ur cirkeln jag gått i länge, länge.
Dags för en förändring!







aj aj!

Gjort gelénaglar på mig själv, bytt fransar osv så man ser okej ut imorgon! Laddar för fullt med att tvätta partykläderna och packat i skor osv i väskan.. huhuuu snart kommer Cassandra så ska vi laga middag här hemma och bjuda familjen på. Sen får vi se vad vi gör utav kvällen för att det ska gå fort! Tove ska köra in oss imorgon till
Uppsala då bussen går 2 mot Stockholm! 

Mamma sa att jag skulle få en överraskning ikväll, som skulle vara användbar på kryssningen om jag inte fatta fel? Uhm undra vad det kan vara ;)

Juste.. var med om en sjukt vidrig sak, känsliga personer sluta läsa NU.
Jag stod i duschen. Rakade mina ben, hade nytt rakblad och som alla vet är dom EXTREMT vassa när dom är nya, jag stod och tänkte på annat och drog i liite hårt, sved till men förstod inte riktigt direkt vad jag gjort, sen ser jag att det hänger ca 10 cm TJOCK hud på bladet.. Jag kollar ner och det bara rinner blod i badkaret. Det var inte som alla kan tappa sig på och dra i lite så man blöder det var verkligen djupt 10 cm äckligt sår. Det var flera timmar sen och det blöder än fast jag plåstrat om... Buhuu :'( Mamma får kolla på det när hon kommer hem. Det värsta är att det är längst ner på sidan av benet vid knölen över foten om ni fattar? och jag kollade nyss och mina klackskor jag kommer ha imorgon kanten slutar precis mitt på såret så det kommer gå och dra emot och förmodligen börja blöda igen. Fifan.... Kanske får leta efter bättre skor för 'discot'&dansgolvet är öppet 23:00-04:00 och jag ska gå av dansgolvet sist så!

2 dagar kvar, untzzuntzzz

Om 2 dagar taggar jag på kryssning som sagt, så jäkla nice! Kan inte bli annat än lyckat, sådetså!

Kom precis hem från möte i Östhammar, var i skolan tidigare idag sen vid 11 åkte jag hem till mormor, fikade & la mig på soffan och somnade direkt. Sen hämtade pappa mig och vi åkte då till Östh. Nu sitter jag här, laddar ner film och är trött trött trött... Somnade ändå tidigt igår och i måndags, så sovit har jag gjort men är ändå helt slut. Kanske håller på att bli sjuk? Då dör jag ju om jag ska bli sjuk precis till kryssningen! Aja sådan otur lär jag inte ha. Bara bädda ner sig ifall ;)

Juset! Igår fick jag ett par skor, en kofta och en tunika av mamma, snäll hon!






Finaste vännen, en av hennes helt galna saker hon får för sig ;)



rinner över..

Jag stör mig på dig, allt du säger, ja hela dig.
Jag önskar dig mer olycka än lycka i livet.
Tyvärr så är det så. Bara så du vet. Sådana
saker du gjort och kallar misstag, flera gånger.
Nejdu. Jag kallar det bara falsk person. Och så
kommer det alltid vara. Ville bara säga det!
Jag glömmer aldrig, aldrig vad du gjort.
Det kommer alltid sitta i huvudet på mig så
fort jag ser dig, så fort jag får höra ditt namn.


p.s om du får uppfattningen att jag inte gillar dig så..
Aa du har rätt! :)

Helgen

Skrev aldrig något igår för jag somnade, var riktigt trött i kroppen så la mig i sängen för att kolla på film och somnade direkt! Blev ingen skola idag.. inte varit där på 3 och en halv vecka ( dock en vecka har varit lov ). Ska gå imorgon och torsdag sen fredag är det kryssning. Nästa vecka är det nya tag som gäller - på riktigt, var dock i skolan igår med Fillan och bara kollade liteeee. Fillan och jag var helt störda i huvudet, kommer inte ihåg sist jag skrattade så mycket som jag skrattade igår, sjuka i huvudet säger jag bara! Drog till skolan bara för att känna mig för - dom som står mig tillräckligt nära vet vad det handlar om.. Fillan var dock på några lektioner. Aja! Nog med det, HELGEN!!!! ----

Haha aa helgen, fredagen spenderade jag med Felicia som bara kan sluta på ett sett. SPÅRAT. Vi satt hos henne svepte några glas - så blev det med nyktra helgen!! - sen körde Emil & Jocke oss till Östhammar, haha första som hände var Fillan tog tag i mig för hon hade högre klackar och var rädd att ramla.. men det var dock jag som halkade och gled under en bil? haha lyckad tjej. Efter försök att ta sig upp och sedan lyckades så gick vi in, var trevligt folk där, alltid roligt. Haha aa hände mycket där hemma som jag inte orkar skriva allt om här men aja. Sen när vi skulle dra därifrån trodde jag vi skulle hem men nejj,, haha fillan sa att planerna ändrats och då skulle vi möta Maax, Joel & Pontus vid Sibylla, vi var ju lite runda om fötterna så vi trodde vi var helt lost i östhammar och inte skulle hitta men sen såg jag Sibylla och Fillan trodde mig inte och lyssna inte så människan drar med mig för att knacka på ett hus i Östhammar och säger ' hej vi kommer från Stockholm och hittar inte till Sibylla ' haha .. Killen försökte förklara men Fillan vägrade lyssna och bad dom köra oss istället och det var dom snälla att göra. I bilen 'ringer' Fillan sin pappa och säger ' hej vi är snart vid Sibylla kan du hämta oss där? ' hahaha stor chans att vi var från Stockholm och hennes pappa skulle komma därifrån för att hämta oss. Vi drog också i med att vi somnat på bussen och hamnade i Östhammar. Visste inte vart vi skulle från första början heller? haha sjuka! Aja, mötte på grabbarna som var nyktra och dom trodde nog vi var helt körda - men det är vi också! Tänkte vänta på bussen vid 7-8 på morgonen för att åka hem men jag kände ångesten börja komma och ville bara hem så leta runt på FB så slutade med att Linkon körde hem oss - inte till Stockholm dock huhu fick bli Österby haha. Var så mycket annat som hände men orkar inte skriva allt här, haha herregud.

Lördagen tog jag det lugnt med Elin k, var sällskap med Emil när han körde lite. Satt och åt godis, chips, läsk på vallonvägen. Skönt att vara lugn en lördag faktiskt!

I'm not totally useless, I can be used as a bad example

Nu vet jag hur min nästa tatuering kommer se ut! Ska göra den denna månad, spännande! Kommer blogga mer ikväll för är inte på humör just nu och då kommer jag skriva om helgen osv.

-

Don't trust too much.
Don't love too much.
Don't hope too much.
Because that too much,
can hurt you so much.
'

I hope karma slap you in the face before I do!

.

Här är en blogg jag verkligen tycker alla ska läsa,
http://juliahofsweden.blogg.se/
en tjej som förlorat både mamma, pappa & syster.
Hon har en kategori där hon bara skrivit om dom,
väldigt rörande och väldigt fint. Avundas hennes
starkhet att sitta och skriva om det på och ändå
förklara för alla att hon aldrig tvekat på att välja
rätt väg liksom för att må bra! Hennes pappa söp
ihjäl sig, syster dog i bilolycka och mamma cancer.
Det är hemskt! Man kan också läsa om hennes
liv med vänner och vad hon gör på fritiden osv.

huhuuu

Galen kväll igår, skriver om det mer senare. Bilder kommer sen också, men jag säger bara det. Det var galet! Helt klart värt att läsa om sen, spänning va?! ;)

Nu ska jag ställa mig och baka scones och göra te. Myspys!


fular lite i sängen baaa


Bjuder på en bild från igår - en bild säger mer än tusen ord.
haha jag orkar inte, gråter av skratt när jag ser den!



Shopping gör allt bättre!

Igår tog jag det bara lugnt hemma, riktigt skönt. Behövdes! Mamma var på kurs i stan hela dagen och när hon kom hem hade hon köpt en BH till mig, satt helt perfekt. Idag var vi på möte i Östhammar klockan nio, gick bra. Sen körde jag hem haha gick lite för fort och sen såg vi att vi inte hade skylt på heller menmen! Tur att ingen polis kom. Ser lagom bra ut att komma och blåsa förbi polisen allt för fort, övningskör & utan skylt.. haha jaja.. Mamma köpte en klänning & en topp åt mig idag för att pigga upp mig, shopping gör allt mycket bättre som mamma säger! Nu ska jag lägga mig på sängen och vila lite för att ladda för ikväll. Måste tydligen vara nykter denna helg - klarar Mikaela det? Får se ;) .. nädå, ska inte vara några problem. Ska spendera helgen med bästa Felicia. Då brukar saker & ting sluta lite galet! hihi

slänger upp bilder på mig och Felicia, GAMLA bilder.
Dom är minst 2 år gamla huhu

3 år sedan

3-4 år sedan


4 år sedan


5 år sedan


3 år sedan


3 år sedan


RSS 2.0