ensam är stark

Vem är det?! vem är hon?! och vem fan är du?!

Jag vet hur jag förstör, jag vet hur jag sänkar dig ;*


imorgon blir det hämta älskade Alfred med Elin&Ella klemenz, vi ska fika och ut och leka av ungarna i skogen ;) haha. Sen blir det ladda till hundra för på kvällen kommer en bruuuud från Gävle och sällskapar med mig och Elin! Får se vart kvällen/natten slutar ;)


<3

Det är omöjligt, sa tvivlet..
Det är farligt, sa rädslan..
Det är onödigt, sa förnuftet..
Prova ändå, viskade hjärtat'



wat da fuq

tänkte bara skriva en sak, i flera inlägg har jag skrivit typ som jag blivit sårad av NÅN typ skrivit saker som jag typ vore kär och lagt ut citat på bilder osv, skrivit lite på facebook också som någon gjort mig lycklig. Flera har trott att jag är/varit kär. Måste bara skriva det att jag har INTE träffat någon, inte varit kär och är inte. Så det är klart . Stryck under ' har inte träffat någon ' också..   ;) haha ' några av er kanske fattar..


Shame on me

Varit dålig med att blogga igen, vet dock inte om jag ska ha kvar bloggen eller inte. Svårt att bestämma mig.

Aja ! Helgen som var :
Fredag träffade jag en saknad vän, Emelie, vi köpte fika på bageriet och drog hem till mig och fikade och snackade. Sen taggade ut med mammas & pappas bil och busade lite haha! drog hem och började fixa oss för att sedan bege oss mot Uppsala hem till kusin och hans polare. Tog taxi hem typ .. aa ingen aning om vad klockan kan ha varit. Eller jag hamna i Gimo, inte hemma hah! Som tur kom fin vän och körde hem mig.
Lördagen chilla jag bara hemma, helt okej det också faktiskt!








Don't hate me because I'm beautiful :)

ååh älskar hatare, älskar folk som stör sig på mig.
Ni är så fula och äckliga så det är synd om er sötnosar.
Och att folk är dumma nog och inte fatta det med att
man kan söka upp IP-adresser och skriver anonymt
är ännu roligare, puss och kram ni fula :)

puss&kram

Haha hellre har jag små bröst och får likes för mitt face
än att ha stora bröst och fult face och få 1000 likes för d ;)

9&10 april

Igår hade farfar varit död i två år, älskade & saknade farfar.. känns som det bara var någon månad sen, tiden springer iväg så läskigt fort.. Sådana där dagar, dom hemskaste dagarna i sitt liv, glömmer man aldrig, dom sätter dom djupaste spåren i själen och finns alltid där. Var ut till farmor på middag osv, fortfarande tomt där ute utan farfar..

Idag ringde klockan sex, kände lite små ångest igår att ställa klockan igen.. Men var lite pirrig för första dagen på dessa 5 veckor på hemtjänsten också! Jobbade 07-13 typ, gick bra och trivs än så länge! ;)
Efter det solade jag, solade med kusin i helgen också och brände sönder ansiktet haha, men idag kunde jag sola igen, brände mig inte alls mycket, trodde jag skulle göra det men det röda på kinderna la sig fort! tänkte ligga i med solandet just nu! Ska sola på fredag igen. Dock så är solariumet inte allt för bra nere på jobbet.. Men aja! 25 kr för 30 minuter är inget att gråta över, då kan man köra några gånger i veckan ist. Tänkte göra det ett tag nu sen göra det mer sällan.. Är som sagt inte speciellt bra att sola i solarium. Menmen!
& efter solningen träffade jag Josefine och tog en fika på bageriet där 2 till brudar var.

Mitt paket med sakerna från Nelly finns att hämta ut nu så ska göra det imorgon tänkte jag, är ledig då! Slänger upp bilder på bloggen då så ni kan få se? :)

Övrigt är detta en väldigt bra dag, humöret på topp - konstigt nog faktiskt med tanke på allt som hänt och händer omkring mig just nu..

Ska träffa en tjej på fredag också, fika och prata ut, en "gammal" vän jag inte pratat med på fleeeera månader, varit bråk osv som det lätt kan bli i tjejvärlden ni vet! Dock har detta pågått i snart ett år - vilket jag tycker är överdrivet länge - så dags att lägga stridsyxan bakom sig och inte vara en surskalle,
Gissa vem?! ;)




En av dom sista bilderna på farfar, <3





massa bilder bara
































<3


bra tänkt Mickis!!!

GALEN helg det varit, sådant som händer!
& det som är roligt är att man alltid får höra saker man 'gjort' som man vet själv att man absolut inte gjort.. haha men kul att folk får sina egna saker för sig och tror man inte vet själv? ;)
Så jävla skönt när man känner att man har båda fötterna på jorden, hur sårad man egentligen kunnat vara så vänder man andra kinden till, tänker om några gånger och inser att man inte bryr sig ett skit egentligen. Varför lägga tid på idioter som man trycker ner en när det finns så många andra som inte skulle såra och man verkligen skulle må bra av? :)

















-


-

I'd get it if you need it,
I'll search if you don't see it,

you're thirsty, I'll be your rain,

you get hurt, I'll take your pain.


I know you don't believe it,
but I said it and I still mean it,

when you heard what i told you,

when you get worried I'll be your soldier.


-


och jag trodde jag fann dig, men du var nån annan stans
Varenda gång jag funnit nån så såg jag att drömmen inte var sann

Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
För jag trodde att du fanns och väntade mig
Ja, alla dagar jag vandrat så sorgsen och trött
För att möta den vackraste människa jag nånsin mött


Torsdag

Fixat på rummet idag, solat med Isabelle & bakat en tårta till imorgon. Vart inte speciellt fin men säkert skit god & lite små stolt över rosorna, första gången jag gjorde egna rosor också - skryter som fan om dom faktiskt!!!!!!



arg.. så arg på att du togs ifrån oss..




tomt, så otroligt tomt..

Mamma och jag drog till stan idag, köpte lite saker som jag nog lägger upp senare.. Vi var tvugna att göra något, man blir galen av att vara här hemma och känna denna tomhet.. Känns fortfarande som Ricco springer bakom en när man stänger dörrar osv. Hans spår i snön på gården finns kvar, leriga tassavtryck kan man se på altan, lite hår här och där i soffan även fast man dammsuger, han är fortfarande så nära men så långt ifrån. Jag hör honom hela tiden.. Det är sjukt hur mycket man kan älska ett djur, men i mina ögon var han så mycket mer än bara ett djur, han var familjens bästa vän.. <3

Låt allt skit som hänt&händer få vända nu, något bra kan få hända som kan få hålla i sig, snälla jag ber...


Tack alla flickor & pojkar som är så fina och brytt sig senaste dagarna och skrivit så fina saker till mig, det värmer något oerhört. Att folk bara visar att dom finns som stöd vad det än gäller är värt mer än guld!


Vila i frid min älskade hund..

Vaknade, var på väldigt bra humör, sedan skriver mamma 'Hej vännen. Kom hem snart, vi måste prata♥' Jag förstod direkt att det hänt något och tänkt först på mormor som är väldigt sjuk just nu.. Men sedan tänkte jag, nej det är inte mormor, jag kände bara den känslan för känslan jag hade när farfar dog fanns inte där på samma sätt så jag förstod att det inte var hon men att det handlade om döden kände jag direkt. Bästa Tove körde hem mig och tårarna rann redan då för jag kände verkligen att det var något allvarligt. Kommer hem, ser mamma & Daniel och kollar mot bilen, bakluckan är öppen där Ricco, våran hund, ligger. Så kände tänk om det är mormor ?! .. Sen går jag ut håller i väskorna och mamma säger ' Nu kommer du bli väldigt ledsen Mikaela, men Ricco röntgades idag och det visade sig att han har cancer och klockan 5 idag ska han få somna in' jag skrek 'Det ska han inte alls det!' och kastade sakerna jag höll i på marken och kröp upp i bakluckan till min älskade hund. Och sen gick vi in, lillebror & pappa kom hem och alla kramades och gosade med Ricco och alla visste att sista tiden med honom tickade. Sedan åkte storebror Daniel och pappa iväg med honom, mamma adam & jag stod och kollade när Ricco åkte iväg.. En timme senare ringer pappa och säger att han nu fått somnat in. Efter tio år med världens finaste hund var han nu borta, nu har vi ingen hund längre :(

Sådana här dagar ska inte få finnas, vad är meningen att behöva förlora någon?! hänt så mycket senaste tiden, man hinner inte repa sig tillräckligt från senaste sak innan det nya kommer. Som någon står och ger mig en käftsmäll om och om igen.. Som någon sträcker sig och ger mig sin hand när jag ligger ner och sedan puttar ner mig igen om och om igen..

Du var den bästa hunden man kan önska, kommer saknar hur du gick och snutta på ditt öra när du blev glad när vi kom hem, bebisen.. '& när du hoppade upp på handtaget på morgonen som man vakna och blev livrädd bara för du ville komma in och mysa i sägen  <3

Jag viskade till Ricco att hälsa upp till farfar och morfar, vila i frid mina änglar <3

lyssnar på lite depp och saknar..

3 Doors Down - Here without you
I'm here without you baby
But you're still with me in my dreams

James Blunt - Goodbye my lover
Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me

And I still hold your hand in mine.
In mine when I'm asleep. <3

Nickelback - Far Away
That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore


Sista bilder som jag tog idag på älskade Ricco :

kommer aldrig mer få känna dina pussar gubben..






Kommer sakna att se dig stå/sitta på din pall och kolla ut genom fönstret.. <3











Lite gamla bilder på våran ängel:










shopping gör allt bättre skrev jag förr? falskt.

idag har varit en av dom värsta dagarna i mitt liv.. kommer skriva om dagen lite senare, men som många förstått på facebook så fick min lilla älsklings hund somna in idag vid 5 efter en undersökning tidigare på dagen som visade att han hade svår cancer.. Jag som är en grymt känslig person har tårarna runnit på hela dagen & kvällen, bara brinner i ansiktet på mig, dock skulle det nog göra det på dom flesta som förlorat sin älskade hund.. Aja, jag gjorde ett försök att 'pigga' upp mig själv som inte gjorde något resultat, jag som skrev förr att shopping gör allt bättre? knappast.. detta skickade jag hem iaf..



599:-



299 :-


299:- (inte så snygg, ska sy om den)


179:-


RSS 2.0