jag saknar dig

It was you, it was always you


gott&blandat

min älskade vinterjacka har kommit och den satt perfekt, blev smått förälskad i den faktiskt.. hihi, Igår skickade jag efter lite kläder till helgen och en samsung galaxy s3, skulle ta 1-2 dagar så hoppas den hinner komma innan helgen, blir massa breezer & galliano på fredag hemma hos min kompis Andreas som delar samma intresse som mig i alkoholen, haha! börjar bli en strandard att sitta där om helgerna nu haha.

i fredags satt jag, Erk, Oscar och Kellie hemma hos mig på altan sen drog vi till Adde, på lördagen skulle jag bara ta det lugnt, var till Gimo och handlade lite med mamma sedan drog vi och firade Isabelle som fyllde 16, sen bakade jag med Love, åt på grillen och tog ett bad. Tänkte avsluta kvällen tidigt och sova då men då smsade Adde att jag skulle över till hans kusin så var bara att dra dit de! Tog en cider där sen åkte vi över till hans lägenhet med Jimmy & Lisa, sen kom Joel & Erk också. 
i söndags drog jag till ikea & rusta med mamma, Isabelle, Elina och Elin. Handlade massvis, en liten present åt Andreas också!. Sen blev det hem och fixa alla köpta saker till rummet. Igår(måndags) var jag i skolan en stund, sen hem och sov nån timme sen över till morbror och fira kusin Niklas som fyllde 22.

Nu sitter jag bara här, har precis kommit hem från sporthallen, var och solade vilket var otroligt skönt. Passar på att sola massa nu medans jag får, har inte fått sola alls under sommaren, dock har det inte varit väder för att sola så mycket men ändå! Snart får jag inte sola igen när operationerna sätter igång. På måndag ska jag till sjukhuset och planera operationerna. Woho, längtar otroligt för att få allt gjort.
m ,

But I want you to move on so I'm already gone
 

smärta..

tårarna faller på det öga jag fortfarande kan gråta på.. men för alla dessa tårar hade jag behövt 2 ögon att gråta med.. du är en krigare och jag beundrar din styrka, jag älskar dig och önskar jag kunde ta din smärta.. <3

kärlek i vinterÄntligen så fanns den inne i min storlek igen, glad jag blev då! Denna kommer jag bo i, var lite osäker på svart eller blå men blev blå. Hoppas jag kan ha den, annars jävlar blir jag irriterad.


-

'The only man a girl should ever trust is her dad

I'm sick and tired of bloody b*****s, all I want is a gentleman

I wish my mom would have told me the same thing about guys as she did about horror movies... don't worry, they're all fake.

Men are stupid. And if you would forget that, they will remind you.

The perfect man is like the Lochness Monster... they say he exists but no one's ever seen him!

If we can send one man to the moon, why can't we send them all there?

I think, therefore I am single

Everyone keeps telling me that the right guy will come along. I think mine got hit by a truckThere comes a point in your life when you realize who matters,
who never did, who won't anymore, and who always will.
So don't worry
about people from your past,
there's
a reason why they didn't make it to your future

räknar ner,

Wooohhhoooo, bara sju dagar kvar :')
Faaan vad jag längtar, åååh

gissa vad? hihi

(inte operation)

sanning rakt av,

jag kastade bort en diamant medans jag samlade sten


My universe will never be the same

det mesta har varit kaos senaste veckan, det har varit helt upp och ner!
Menmen, nya tag och det som inte dödar härdar och allt dåligt man går igenom gör en starkare, sägs så iaf så bara tänka så. kommer ha världens starkaste psyke efter allt haha..


Igår var jag på thuns med lillebror och mamma, shoppa för flera tusen haha, aldrig handlat så mycket där någonsin. Kunde absolut ha handlat mer men kände att jag inte ville göra av med alla mina pengar haha..Sen gick Elin och jag och satt och drack lite med lite grabbar, de va trevligt! Åkte dock hem rätt tidigt, orken är inte på topp.. Idag har jag varit i Östhammar på marknad med morbror, kusin och kusins barn, himla trevligt var det!

Städade genom rummet nyss och satan vad jag samlat på mig mycket kläder, så fullt i garderoben så får inte ens plats. Massa nytt jag aldrig haft på mig och saker jag haft en gång sen bara låtit det ligga.. Ska rensa igenom och slänga lite kläder, eller ge till någon som kanske vill ha , smycken ska jag också rensa där är det också för fullt haha

Lite av sakerna jag köpte

finaste lilla prinsen <3


längar

Imorgon blir det äntligen besök hos frisören för att planera in dag och beställa hem hår för nu är det dags att sätta i, nu kan jag börja räkna ner dagarna med denna jävla peruk, så otroligt lycklig!!

på torsdag ska jag på sista fotograferingen i skolan, någonsin för mig!
Trodde dock aldrig jag skulle behöva ha peruk på sista kortet, att ha gått igenom så mycket sen förra året skulle jag aldrig i min vildaste fantasi kunna tro. Men men, bara hantera det så gott det går. sminka över ärr, och lägga över håret så det skadade ögat inte syns osv, haha..

1 oktober är det dags att planera operationerna med näsan osv - längtar.. När som helst kan jag får en kallelse angående operationen med ögat, åh vad jag vill ha allt gjort nu. vill bara ha allt sådant klart nu, då kan jag äntligen börja andas ut.

Imorgon är det två månader kvar tills jag fyller år, wohoo, 18 år.
Är så laddad för 18års festen jag ska ha med Elin och Linda. Kommer bli galet grymt,Du är allt jag någonsin önskat,
du är allt jag någonsin drömt,


lite olika

var på rehabilitering förra veckan måndag-fredag, gick segt men var väldigt bra för mig personligen. Lärde mig så mycket mer om mig själv och vilka skador mitt huvud(hjärnan) fick och vilket jag inte ens tänkt på hur påverkad jag är av det. Så väldigt skönt att ha det klart och fått något utav det. Fått ett nytt personligt schema från skolan för jag inte kan gå hela dagar och veckor pga skadorna så jag har en lektion varje dag och ledig fredag. Riktigt skönt faktiskt så allt går i min takt och att dom verkligen förstår!

I fredags tog jag några glas vin med Felicia och ett par grabbar! Och lördagen spenderade jag med Jennifer och vi drog till några grabbar i Alunda sen. Kunde varit mer drag på folket tycker jag haha! Killarna var sega som fan men tur att jag har mina tjejer, <3

Igår började jag, Fillan, Elin & Linda ÄNTLIGEN planera våran 18års fest, kommer bli så jäkla bra! Kläder ska beställas idag, och planeringen är i full gång. Jag fyller ju den 12 november(min storebror fyller samma dag) och festen är den 16 november(min lillebror fyller då), så kommer bli e vecka full med massa firande! Jag som oftast är yngst får för första gången känna mig äldst med tanke på att jag hunnit fylla 18 och dom andra tjejerna fyller veckan efter ;)) hihihih Lilla jag gammaaal
Taggar som satan, wohooo kläderna beställda! ;))))


(Bilderna tagna dagen innan olyckan)RSS 2.0