12-slaget på nyår

Även fast man har allt man kan önska, även fast den finaste människan på jorden vill vara med en kan man vara så dum och kasta bort det. Varför blir vi aldrig nöjda? varför ser vi inte det vi har innan vi förlorar det helt och man har satt sår i det förflutna med personen så det aldrig skulle gå ihop? så fort han kommer se dig i ögonen kommer han tänka på vilket svin du är, vad du gjorde mot honom även fast han inte säger något. Han kommer aldrig kunna lita på dig.
Man står där sen, exakt som förr, du ser exakt likadan ut på utsidan, ingen ser egentligen skillnad, men skillnaden är i hjärtat har det satt sig ärr som aldrig kommer försvinna, han kommer alltid vara killen som rann ut i sanden och det var ditt fel. Du kan alltid blicka tillbaka och tänkt 'tänk om han var den rätta men du tog inte vara på chansen och han försvann'. Och när han gjort saker, som är så små om man tänker på vad du gjort så känns det i hjärtat som det han gjorde var miljoner gånger värre, var det för du älskade honom? jag älskar dig.. dom orden ska man inte säga högt. fast när du tänker efter en gång till så är det precis vad du skulle gjort. Istället för att spelat hård och satt dig i skiten skulle du sagt dom tre orden, jag älskar dig. Istället var du feg, rädd för att han skulle göra som alla andra, såra dig. Men den enda som sårade dig var du själv. Nu är det borta, tänk på det vid nästa person som kommer in i ditt liv och sätter spår från första ord, första blick, för det gjorde han.

-
Det var hans skratt, hans blick, hans personlighet, hur han höll om dig, det var hela han du skulle tagit vara på.

saker & ting händer av en anledning, right?..

I love you whoever you would have been,


skärpning,

Bara så ni vet, jag har fått massa frågor osv från 'anonymt' - hur tråkigt är inte det? och jag tänker inte svara på sådana. förlåt, haha! men tycker det är för tråkigt, skriv era namn istället så svarar jag! Fast om det är lite roliga & privata frågor förstår jag att ni skriver anonymt men t.ex vad mina tatueringar kostat, hur lång tid det tagit, vart jag köpt mina kläder osv. Skriv era namn där tack. Vill ju veta vilka som gillar det jag köpt? haha


mina älsklingar(ska göras om!!!)
I can see your true colours

fått "klagomål" på att jag varit dålig på att skriva så för eran skull som fortfarande är och kollar så tänkte jag skriva lite!

Hmm vad har hänt på senaste som är värt att skriva om då?
, tatuerade mig för ca 2 veckor sedan med kusin, det tror jag inte jag skrivit om? Gjorde en tatuering för min familj men speciellt mina bröder. Skrev 'Ab imo pectore' vilket betyder - av hela mitt hjärta. Gjorde 3 fåglar runt det som står för oss syskon. Snälla Emelie Wallin ritade en av fåglarna vilket jag tycker är väldigt fint ändå att ha något på mig tills jag dör som hon ritat åt mig!

Har inte hänt så speciellt mycket jag vill skriva om här på bloggen egentligen. Varit mycket kaos på senaste! Men vet ni vad?! På topp nu ja! ;) haha undra hur många gånger jag säger det ' är på topp nu ' men det är skönt att kunna säga det istället för att bara beklaga sig hur skit allt är. Ingenting är som jag inte vill ha det just nu, allt är på topp, och inget kan egentligen bli bättre känns det som. Utom med älskade mormor som kämpar på med sin sjukdom :( .. <3

Valborg , var sisådär! rätt överskattat. En dag man känner ett måste för att t.ex dra till stan. Visst det är helt okej där inne men egentligen drog jag mig dit i år mycket ' bara för att ' hörde fler som sa samma sak. Man vill inte riktigt missa det även fast det inte är så jävla roligt varje år. Drog iaf med vännen Sanne till stan vid nio på morgonen, knalla runt där och träffa folk sen drog vi upp till Munken. Vid 12(?) kom Niklas Larsson och körde oss hem. så vi var inte i stan så länge. Stannade vid donken och fick en äcklig gubbe efter oss som skrek på oss, jagade oss nästan hela vägen till österby, tog kort på oss osv så jag fick ringa grisen vettu, haha herregud vad roligt det var, dock lite läskigt just då men nu kan man skratta åt det. Sen drog Niklas och jag till Elin där hon och Linda var och fixade sig, fina tjejer det där! Vi grillade och drack sen kom massa folk dit. Tur att man har så roligt folk att umgås med så valborg blev helt bortkastat.

Igår åkte jag, mamma, pappa, Adam, Daniel, Elina, Sonny, Alfred & Elin till rättvik på marknad, finns så mycket saker där att man blir helt virrig. Fick iaf med mig lite fynd hem! Det gillas! Efter det åkte jag hem, fixa till mig och drog och hade filmkväll hos .. ja, en person ;) nyfikna?!?!?!!?!?!? snälla säg att ni är, blir så himla mycket roligare för mig då! haha nejdå,, aja kommer komma bilder från vad jag köpte på marknaden i veckan tror jag..

Slänger upp lite bilder på mig själv för jag är så himla rolig att kolla på.. haha.. & på lite köp jag gjort på senaste bara för att ni ska ha något att glo på . ok?!

( tror linnet på bilden över (->) är för killar,
men jag har det för tjejer, annan modell alltså.
Samma tryck iaf! palla inte leta efter rätt bild haha.. )


RSS 2.0