the best of us

Måste bara skriva att mamma är, underbaaar. Fick solglasögon & örhängen utav henne i dag. Mina solbrillor gick sönder för några helger sedan så nya behövdes när solen kommer fram som idag!

Längtar som fan till den 21 oktober, jag och Lina har ordnat maskerad!!
Kommer bli en fest som folk (förhoppningsvist) sent kommer glömma!Here I am, this is me'

Idag har jag bara legat i soffan och slöat, kollat one tree hill & druckit en shake. Imorgon kommer Hanna till mig, vi har lite planer! På lördag blir det förmodligen att greppa tag i flaskan, I grab the only thing that makes me feel complete right now.

Du är unik som person, det finns bara en som dig. Du lever här och nu, gör det bästa av livet. Ingen ska få dig att hålla tbx, ingen ska kunna hålla dig nere och ifrån att lysa & ginistra som den underbara individ du är!
never mind, I found someone like you

Nu ska jag åka upp till affären för att köpa något gott åt mig och min älskade lillebror.http://www.youtube.com/watch?v=I4LlyhrLEuI


http://www.youtube.com/watch?v=cKqDaA1InEE
kan man börja om?

Jag undrar, kan man få börja om? Kan jag här och nu bestämma att jag ska ändra mig. Vara den person jag vill vara. Jag har valt fel vägar flera gånger, gjort val jag ångrar. Man behöver stöd ibland, någon som ser igenom den sköld du byggt upp för alla andra hur dom ska se dig. Man behöver lite hopp ibland om att allt kommer bli bra. Att det kommer finnas någon vid din sida som alltid kommer stötta dig. Jag trasslade till det någonstans på vägen.. Jag söker, söker och söker. Jag måste stanna upp och plocka upp bitarna av mig själv jag tappade på vägen. Kom ihåg, du måste lära dig själv att älska dig innan du kan släppa in någon annan som kan göra det.

Glöm aldrig att ta vara på dom personer du möter på vägen, döm aldrig någonsin en person. Du kanske ser hur den är utåt, men ingen vet hur den har det hemma eller hur den mår. Den flicka som blir mobbad i skolan som är lite udda som ingen bryr sig om, kanske är den flicka som blir slagen hemma, får höra att hon inte duger, hon kanske ligger om nätterna och önskar att allt fick ett slut. Tjejen som skrattar i skolan och kommer med nya kläder hela tiden och verkar vara så lycklig, kanske är den tjej som är mest vilsen av alla, som går med hjärtat i halsen hela tiden och är så osäker på sig själv. Glöm inte det.


RSS 2.0