7 dagar

Om en vecka nu precis ska jag till Stockholm och planera en otroligt stor sak, förändring och impulsivt, kommer bli fattig dock men det kommer bli grymt!!

ta hand om varandra ,

Tänkte för första gången lägga ut bilder på bilen, det är så konstigt att se bilderna för precis där på den platsen höll jag på att förlora mitt liv och i den bilen förändrades mitt liv och det kommer aldrig bli sig likt igen. Varje dag handlar om att acceptera och lära sig leva med saker och ting som förändrats. Tror inte att det är många som förstår hur varje dag är för mig och hur mycket det påverkar mig.

Jag hade sådan jäkla tur och är glad att jag lever, vissa dagar är jobbigt som satan att ens kliva upp och bara leva för det tar emot som fan och jag tycker det är så jävla orättvist att jag skulle behöva gå igenom detta, anser inte att jag är världens bästa person som inte är värd detta, menar att ingen är värd att vara med om sådana saker! medans vissa dagar har jag lättare att hantera allt och ser en mening men allt som händer och ser bra saker i det mesta som hänt för efter denna olycka har jag växt som person och blivit starkare med mig själv. Jag ser livet på ett helt annat sätt och har fått bevisat vilka dom äkta personerna är jag har omkring mig.


Den här bilden är tagen ner mot bilen och här ser man vart brandkåren klippte upp stängslet närmast mot vägen så dom skulle lyfta ur mig till ambulansen. Det är längre åt höger där jag körde ner stängslet.
På denna bild ser man också att inga smällar tog på höger sida utan bara i fram och på min sida.
Bilen snurra och står åt helt fel håll, huven är emot hållet vi kom ifrån, om ni förstår ?


svarar

(F: Tror du att de kmr bli du och nicholas senare? ni var så söta tsm, hoppas på de!
 
: vi kommer aldrig bli tillsammans igen och vi gjorde båda varandra mer dåligt än bra så nä, vi var inte alls bra för varandra .

hihihihhihi

ååååh vad jag längtar:

1 november - hemligt
10 november - middag här hemma
12 november - fyller jag och storebror år
13 november - hemligt, fan vad jag längtar
16 november - Lillebror fyller år och 18års fest med brudarna!

Gissa vad som är det hemliga jag ska göra, jag ska unna mig två stora saker den 13 november, ett halvår sedan olyckan var och efter allt jag gått igenom dessa månader så är jag värd det tycker jag! hihi

svarar

hur är din relation till nicholas idag?umgås ni? har ni någon kontakt efter olyckan?

svar :
Vi umgås inte alls, vi pratar inte heller någonting. Det kan jag dock tycka är lite underligt när jag hör andra och läser om andra som blir så tajta när dom upplevt en sådan hemsk sak tillsammans men jaja, jag tänker på det ibland hur konstigt det faktiskt är kan jag tycka för aa.. skit samma tänker inte gå in på det mer men det är inget jag 'bryr' mig om faktiskt. Direkt efter olyckan hörde han ju av sig och kom över. Jag har haft så mycket stöd av många andra under detta så, Jag har ju fått bevisat av alla vilka som faktiskt funnits för mig och brytt sig och finns fortfarande för mig, jag behöver ju fortfarande mycket stöd genom allt.


Juni

för er som missat och vill läsa första inläggen efter olyckan ;

http://mikaelasownwords.blogg.se/2012/june/

jag saknar dig ,


min familj skrev ,

 


några lappar jag skrev

Lämna mig aldrig
Är jag ful?Vad ska vi kolla
Lämna mig inte


Jag blir ändå bara mer arg och mindra sugen på att leva härDetta går inte

 
Jag tror ni hatar migJag vill ha någon här nu
ansiktet & halsen

Bilder på hur mitt ansikte och mina ärr ser ut idag ,Där käken stod rätt ut och på halsen från respiratorn sen små ärr från andra ben som gick igenom..


När ljuset ligger på och från olika vinklar ser man på vänster sida hur intryckt mitt öga är i huvudet, det ska dom operera upp ögonlocket som bara hänger så ögonen kommer se så lika ut på båda sidor som det bara går men man alltid fortfarande se att det är intryckt på det ögat och det är inget som kommer kunna ordnas.


ärret på min kind trodde dom inte alls skulle läka så bra som det har gjort för där var det bara ett stort hål rätt igenom kinden,


vill ni?

Tänkte fråga er med tanke på att anledningen till att jag bloggar är pga olyckan , då undrar jag om ni vill att jag ska lägga upp tydliga bilder på alla ärr i ansiktet. Sminkar ju alltid över dom. Om ni ser något intressant i det , haha!

gott&blandat

Har varit kass på att blogga men inte haft lust alls, inte vetat vad jag ska dela med mig av men nu har jag iaf lite att dela med mig av för er som kollar min blogg även fast jag inte skriver, söta ni.

Mjaa,, kan börja med att jag fick dålig nyhet förra veckan på sjukhuset angående en operation på näsan jag trodde (och som dom sagt) att jag skulle få göra nu på hösten men får vänta ett år till.. dom ska ta ben från mitt lår och bygga upp näsan med men mitt ansikte är långt ifrån läkt så dom kan inte operera upp för det kommer bara förstöra ännu mer. Men ögat ska jag nästa vecka till sjukhuset och planera operationen, det sa dom att dom iaf kommer kunna operera. Skulle jag få avslag igen vet jag faktiskt inte vad jag skulle ta mig till. Jag hatar detta, att varje gång man ser sig i spegeln bara se saker som är förstörda och inte är klart, som ett pussel som inte är färdigt, precis så känner jag mig. Som ett pussel läkarna håller på och bygger på som dom inte är klara med. Det är ett helvetet. Visst det kunde ha varit värre, vissa dagar kan jag trösta mig med det men ibland får jag faktiskt klaga och sörja det som faktiskt blev förstört och som jag lider av sen olyckan.

Jag har aldrig någonsin haft en såhär stark känsla av att jag är ensam, dagarna blir allt jobbigare och jobbigare. Jag försöker hela tiden va stark, jag vill vara stark och varken va svag eller behöva må såhär. Men det tar emot, allt mer. Vad hade jag gjort utan min fantastiska familj och släkt? men efter regn kommer solsken, man måste tänka positivt annars blir man tokig, men när ska allt lätta?

Och mitt i allt skit så förra torsdagen fick storebror och Elin en liten pojke, William, dom frågade mig om jag ville bli gudmor också, helt underbart. Sen på söndagen fick kusin Elina en liten flicka, Alva, som fick heta Mikaela i mellannamn. Hur gulligt?! Så underbart fina bebisar dom fått! Och självklart är det stor lycka.

Ännu en bra sak som hänt är att jag äntligen fått slippa peruken! Satte i löshår förra veckan, det var en så oerhört stor lycka för mig!

Tänkte bjuda på lite bilder från lite shopping jag gjort nu senaste gången i stan och Thuns :
RSS 2.0