vad tycker ni?

Är det något ni vill att jag ska skriva mer om, berätta om?
Lägga ut bilder eller vad som helst, vad tycker ni skulle göra bloggen bättre :)


Kommentarer
Postat av: malin

tycker du ska lägga upp lite mer bilder, helt ärligt är jag facinerad av dig att du e så stark!

2012-06-11 @ 19:46:51
Postat av: Lisa

Jag vill bara säga att jag tycker du är en sjukt stark och fin tjej!! Var avundsjuk på ditt utseende innan olyckan och är det fortfarande..

Något som jag är lite nyfiken på är hur skadorna ser ut, så om du kan/vill lägga ut närbilder på skadorna så skulle inte jag klaga.

Hoppas du kommer må bättre snart!

2012-06-11 @ 22:40:07
Postat av: em.

Bilder på dina inköp & på dig kanske, förövrigt tycker jag att det är intressant att följa dig genom allting du går igenom.

2012-06-11 @ 23:06:06
Postat av: Sophie

Måste säga att den här händelsen verkligen berört mig, trots att jag inte känner dig. Jag tänker på hur det skulle vart om det var jag som vart med om det varje kväll innan jag somnar, undrar hur det känns.Tycker du är oerhört stark som klarar av att berätta om händelsen så här tidigt, att du vågar lägga upp bilder på hur alla skador ser ut, trots att du kanske inte tycker bilderna är särskilt fina (menar absolut inte att du är ful!).Några frågorHur tror du att livet kommer att bli när chocken lagt sig och det är dags att börja leva "normalt igen"? Kommer du få några men från olyckan? Kommer du börja leva annorlunda mot förut?Hur mår passageraren som var med i bilen och hur gick det med bilen? (bilen är såklart en småsak som inte har någon betydelse egentligen, bara jag som är nyfiken).Krya på dig och var stark!2012-06-12 @ 12:08:24
Postat av: Anonym

Vilken stark tjej du är! Du kan ju alltid lägga ut en bild på dig när du är osminkad och en bild när du är sminkad med det du köpte så man får se om det hjälpte! Annars skulle det vara intressant och läsa om vad du har tänkt att göra i framtiden, när du har tagit studenten osv. Om du vet det alltså? Kram på dig!

2012-06-13 @ 16:42:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0